Riedel og Zalto – nye gaveideer

Er du lige som resten af Danmark snart på udkig efter den helt rigtige julegave? Sidder du også og kigger en masse blade, artikler og links igennem for at finde den rigtige gave? Ja, så er du ikke ene om det.

Vi har derfor i denne artikel fremhævet nogle julegaveideer til ham og julegaveideer 2018, som kan hjælpe dig lidt på vej. Det skulle gerne gøre beslutningen lidt lettere.

Det handler om at finde den rette julegave i år, som kan gøre en forskel for dine kære. Det skal være en gave, der viser, at du har investeret personligt i at finde netop den rette gave – der viser, at du gjort en ekstra indsats.

Vi vil i denne lille artikel kigge på, hvordan du med fordel kan give vinglas i julegave i år. Der er meget stor forskel på vinglas, og valget af vinglas har meget stor betydning for smagen af vinen. Vi vil kigge på, hvordan du med fordel kan købe vinglas fra Riedel og Zalto i julegave.

Riedel glas:

Vinglas fra Riedel er meget populære. De er mundblæste og håndlavede og alle druespecifikke, hvilket betyder, at de er designet til at fremhæve netop aromaerne, smagsnuancerne og de eksakte karakteristika i de enkelte vintyper. Det hele handler om vinoplevelsen. Vinoplevelser er ofte skabt ud fra omgivelserne og ikke mindst valget af vinglas. De tilbyder forskellige kollektioner: Riedel Vinum, Riedel Fatto A Mano, Riedel Superleggero og ikke mindst de særprægede Riedel karafler.

Zalto vinglas:

Zalto er ligeledes en østrigsk vinglasproducent med mange års erfaring inden for mundblæsning af vinglas. De laver nogle meget tynde og særprægede vinglas, der er en sand fryd for øjet. De er blevet utrolig populære, da de virkelig fremhæver smagen i vinen. Zalto glas er håndlavede og meget elegante. De eksklusive Zalto glas er alle fra én kollektion – nemlig Zalto Denk’Art-kollektionen.

Nogle af de mest populære glas er Zalto Bourgogneglas, Zalto Bordeauxglas, Zalto Universalglas og Zalto Champagneglas.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *